On Air
El viatge a l'altre Intentem esbrinar allò més natural i autèntic de cada país.
Home
  • Home
  • Eix59
  • Notícies
  • Última Hora – Butlletí matinal de la nevada d’aquest dimecres 28 de febrer

Última Hora – Butlletí matinal de la nevada d’aquest dimecres 28 de febrer

28 febrer 2018 Eix59 Notícies


Última Hora – Butlletí matinal de la nevada d’aquest dimecres 28 de febrer

Els carrers i els entorns de Sant Feliu són ben blancs per la nevada que ha començat fort a partir de les sis del matí i ara mateix, encara continua amb intensitat. Els gruixos de neu acumulats superen ja els 8 centímetres de neu a molts punts del poble.

Per la naturalesa de Sant Feliu amb molts carrers amb pendents molt pronunciades, moltes vies internes del poble estan tallades pel risc d’esllavissades. És per això que l’alcalde Pere Pladevall, d’acord amb els cossos de seguretat i emergències, fan la crida a la població a no fer cap tipus de desplaçament amb cotxe pel poble.

La prioritat a hores d’ara, segons l’alcalde, és treure la neu dels carrers. Per això hi ha diverses maquines treballant a més dels voluntaris forestals de Sant Feliu, que s’han sumat a la brigada i a la resta d’efectius.

La carretera que uneix Sant Feliu amb Bigues i Riells està del tot tallada des de primera hora del matí. I també hi ha problemes de circulació a la C59 en direcció Moià.

Les escoles han pogut obrir amb normalitat, amb serveis mínims i menys professors que un dia habitual ja que els qui són de fora de Sant Feliu no han arribat. L’alumnat també és molt inferior al de un dia qualsevol.

A hores d’ara, a les deu en punt del matí, continua nevant amb intensitat. La nevada intensa ha començat a partir de les sis de la matinada. Encara no hi ha cap previsió de quan es pot aturar la tempesta.