Home

Un cafè a la plaça

Música, literatura i molts llibres

logo_cafe

 

En el nostre equip comptem amb Gemma Minguillón , l’escriptora codinenca, com a presentadora d’aquest programa. En Luís Santiago Mirete com a tècnic de so i presentador d’un dels espais del programa, i en Xesco Mariscal, la Laura López, la Judit Perich i l’Adam Christopher com a col·laboradors i presentadors de les diferents seccions del programa.

Seccions:

-Leones: La secció estrella del programa. En aquest espai entrevistem al nostre convidat del dia sobre literatura i moltes altres coses. Entrevistes de qualitat!

Me río de Janeiro: Secció humorística i alhora informativa on parlem sobre les notícies més esbojerrades que hagin passat recentment, les expliquem i les comentem. Riure garantit!

No disparen al guitarrista: Secció musical dirigida per en Luis Santiago. En aquest espai ens parlarà de diferents grups de música, els seus àlbums i molt més.

Melón con Japón: Secció otaku dirigida per la Judit Perich i l’Adam Christopher, on ens parlaran de la cultura japonesa, el manga i l’anime. Una secció cultural per aprendre tota mena de coses sobre el Japó i les seves costums, tradicions i, com no, la seva animació.

Un bol de crispetes: Secció cinematogràfica dirigida per la Laura López. La Laura ens parlarà de cinema de tota mena; antic, actual, de qualitat, desconegut… tot té cabuda! Ens explicarà tota mena de coses sobre tota mena de pel·lícules i ens farà cinc cèntims del arguments que més li han agradat.

El rincón hermético: Secció de misteri dirigida per l’Adam Christopher i en Xesco Mariscal, ens parlaran de misteris esgarrifadors que passen o han pasat pel món, en què consisteixen i possibles explicacions. La secció més enigmàtica que ens portarà coses d’allò més interessants!

-No me pises lo fregao: secció de crítica humorística on ens queixem d’alguna “injusticia” que hagi pasat o estigui pasant al nostre entorn. Els haters ho gaudiràn!

Podcast del programa:
[musicdirectory path=”wp-content/audios/uncafe/”]

Xarxes socials del programa:


In: