Home

Propostes de material – Temporada 20/21

23 maig 2020 Uncategorized


Tal i com hem parlat aquest matí us faig un petit recull de les opcions tècniques que podríem estudiar en cas d’haver de seguir fent ràdio confinada a l’inici de la temporada que ve. La idea és millorar la qualitat de so dels directes fets des de casa a un preu raonable. Trobarem solucions vàlides per cada cas.

La proposta inicial és un kit mínim per treballar còmodament des de casa. I és aquesta:

Un micròfon USB, del qual en podeu veure una demostració mes avall, i un trípode senzill per poder treballar amb comoditat. En aquest cas els auriculars s’haurien d’endollar al PC. El preu, com veieu a l’oferta és de 32€.

Fun Generation USB One Starter Bundle

https://www.thomann.de/es/fun_generation_usb_one_starter_bundle.htm

Del mateix estil però una mica més versàtil us deixo l’opció 2. Un micro que pot ser USB o micro tradicional perquè té les dues conexions. Un dels avantatges d’aquest és que podria funcionar també endollat al mòbil i que té entrada de cascos. Ideal si penseu fer les connexions des des mobil/tablet i no PC. Inclou un peu senzill. El preu 38€. Teniu al peu la revisió en alemany però permet veure com sona.

the t.bone MB 88U Plus

https://www.thomann.de/es/the_t.bone_mb_88u_plus.htm

L’opció 3 està pensada per si ja teniu un micro a casa d’alguna aventura anterior i el voleu reciclar per treballar com a micròfon USB. Es tracta d’aquesta interfase que s’acobla al peu del micròfon. També té entrada de cascos. Aquest no inclou peu de micròfon (per 10€ en trobem) i sembla que també es podria utilitzar amb el mobil. Preu 29€. Revisió al peu.

the t.bone MicPlug USB

https://www.thomann.de/es/the_tbone_micplug_usb.htm

Per fer servir qualsevol d’aquests trastos amb el mòbil necessitareu un connector OTG.

USB antic: https://www.thomann.de/es/thomann_usb_2.0_otg_adapter.htm

USB type C https://www.thomann.de/es/thomann_usb_c_otg_adapter.htm

Per iPhone també hi ha alternatives

Tots aquest productes són de la línia bàsica i si algú te ganes de fer una inversió més important podem mirar d’assessorar-vos.

Feu una ullada a les propostes i digueu-nos què necessiteu. Si algú pensa en algo més específic que ens ho digui i mirarem de fer la recomanació necessària.

Important! Us demanem que no feu cap comanda individual, mirem d’agrupar-la amb la resta de la gent de la ràdio.

Reviews de material

YouTube player
YouTube player
YouTube player