On Air
Eix 59 L'informatiu transcomarcal d'Ona Codinenca
Home

Ona Codinenca renova la junta

22 desembre 2019 Notícies


La nova junta de la ràdio després de l’assemblea

L’associació Ona Codinenca Ràdio, l’entitat que gestiona la ràdio municipal de Sant Feliu de Codines, ha renovat la seva junta aquest dissabte 21 de desembre en l’assemblea anual del col·lectiu. La nova junta, que és continuista amb l’anterior, estarà presidida per Gemma Permanyer que pren el relleu a Ton Falqués com al capdavant de l’entitat i a la direcció de la ràdio. 
Ton Falqués, que durant 10 anys ha estat director de l’emissora, es manté a la nova junta com a tresorer. La secretària de l’entitat serà Marina Carbonell. La resta de la junta la formen Pep Acosta, Anna Arnau,  Pau Ibars, Àlex Mir, Jordi Messeguer, Otger Montoro, Mercè Serratacó i Montse Vila.
Els objectius de la renovada junta de la ràdio són continuïstes amb la tasca feta per les juntes anteriors. Consolidar i ampliar la programació pròpia, impulsar nous programes especials a peu de carrer i organitzar xerrades i altres activitats de difusió cultural són alguns dels objectius que s’ha marcat la junta. La celebració dels 15 anys de la ràdio, que es compleixen el proper 9 de gener, és una altra de les activitats que la junta desenvoluparà al llarg dels propers mesos. 
Unes 25 persones han assistit a l’assemblea en la que s’ha fet la renovació dels càrrecs i s’han aprovat els comptes del darrer any, entre d’altres.