On Air
El viatge a l'altre Intentem esbrinar allò més natural i autèntic de cada país.
Home
  • Home
  • Notícies
  • Ona Codinenca estrena dilluns “Territori 17” un magazine matinal que uneix quatre comarques

Ona Codinenca estrena dilluns “Territori 17” un magazine matinal que uneix quatre comarques

31 gener 2019 Notícies


L'equip de
El Vallès Oriental, el Moianès, Osona i el Ripollès són quatre comarques unides per dues infraestructures, la C-17 i la línia R3. Tenen realitats pròpies, però també punts de connexió que explorarà a partir de dilluns 4 de febrer el nou magazine de ràdio ‘Territori 17’, que combinarà informació i entreteniment.

L’eix vertebrador

El programa inclourà l’actualitat del territori a través de notícies, entrevistes i tertúlies. També hi haurà seccions dedicades a l’educació, el cinema, l’economia, l’emprenedoria digital, la literatura, els museus, l’arqueologia i la cuina. A més, es repassarà l’agenda d’actes, les fires més destacades del cap de setmana i es farà seguiment de la jornada esportiva.

Les seccions diferencials

Un dels trets diferencials de ‘Territori 17’ serà el de convertir-se en altaveu dels usuaris de la C-17 i la R-3 que pateixin incidències, amb missatges de veu i trucades en directe. L’altre espai destacat és la ràdionovel·la, que s’emetrà un cop per setmana. Tot el que hi passi serà debatut en una tertúlia.

L’equip del programa

Jordi Molet presentarà ‘Territori 17’ des d’El 9 FM, en col·laboració amb Isaac Muntadas de La Veu de Sant Joan, Jordi Gibert d’Ona Codinenca i David Auladell i Núria Lázaro, de Ràdio Cardedeu. El programa es podrà seguir en directe de dilluns a divendres, de 9h a 12h, pel 107.2FM i www.onaocodinenca.cat i per la resta d’emissores participants.