On Air
Eix 59 L'informatiu transcomarcal d'Ona Codinenca
Home

Qui som?


Ona Codinenca és gestionada per una entitat sense ànim de lucre i, per tant, tots els programes estan fets des del voluntariat. Deu anys després de la seva posada en marxa, la ràdio no només s’ha consolidat com un mitjà de referència en la informació local sinó que la graella de programació ha anat creixent de manera progressiva.

Ona Codinenca compta amb una mitjana de tres hores de programació pròpia diària (de dilluns a divendres). L’emissora compta amb més d’una vintena de programes de producció pròpia. A més de la producció pròpia, la graella inclou programes externs, programes de la XAL i connexions amb la Xarxa.

A més de la programació setmanal, l’emissora es caracteritza per la gran quantitat de programes especials i retransmissions des de fora els estudis. A més de narracions esportives i de retransmissions dels partits més destacats o decisius que disputen els equips del municipi, la ràdio es converteix en el mitjà de comunicació oficial en esdeveniments com la cavalcada de Reis o la mitja marató Ascens a Sant Sadurní. Programes que es complementen amb propostes més genuïnes com el Quinto radiofònic que, després de deu edicions, s’ha convertit en un dels programes més esperats de l’any.

L’actual junta d’Ona Codinenca la formen: Ton Falqués (director), Gemma Permanyer (sotsdirectora), Marc Guadilla (secretari), Joan Vernet (tresorer) i Eduard Batlles, Teresa Flequé, Pau Ibars, Mercè Serratacó i Montse Vila (vocals). Però la ràdio és possible gràcies a una seixantena de col·laboradors. 

Qui som?,