On Air
iCat FM iCat.cat és el canal de música i cultura emergent del grup d'emissores de Catalunya Ràdio
Home

Història d’Ona Codinenca


Ona Codinenca, la ràdio municipal de Sant Feliu de Codines, va iniciar les seves emissions el 9 de gener de 2005. L’emissora neix fruit de la bona predisposició de l’Ajuntament que decideix apostar per la creació d’una ràdio municipal i la d’un grup de santfeliuencs que de forma voluntària decideix treballar desinteressadament en la creació de la ràdio.

La filosofia d’Ona Codinenca és la il·lusió i el treball en equip per fer una ràdio de qualitat per a Sant Feliu de Codines.

Els primers estudis de la ràdio, arreglats pels mateixos voluntaris que la van impulsar, es van situar al segon pis del centre Social Maria Roca-Umbert, “Can Buixó”. La temporada 2009/2010, però, Ona Codinenca es va traslladar als baixos de l’antic edifici de l’Ajuntament de forma provisional mentre es reformava el centre social. Així, la festa major de l’any 2010 es va poder inaugurar la reforma dels estudis, l’actual seu de la ràdio.

L’emissora fa un salt qualitatiu a nivell informatiu la temporada 2014/2015 amb l’adhesió al protocol d’intercanvi d’informació de La Xarxa. Convertint-se, en l’emissora de referència per a la Xarxa dels pobles del nord-oest del Vallès Oriental i el sud del Moianès.

 

Història d’Ona Codinenca,