Home
  • Home
  • Notícies
  • La tretzena temporada d’Ona Codinenca arrenca amb una vintena de programes propis

La tretzena temporada d’Ona Codinenca arrenca amb una vintena de programes propis

13 octubre 2016 Notícies


La tretzena temporada d’Ona Codinenca arrenca amb una vintena de programes de producció pròpia en una graella que aposta per la informació local i els programes d’entreteniment temàtic sense oblidar la informació general.

13087554_981190595284066_1550589026903047943_n

La gran novetat de la temporada és el retorn de l’hoquei en directe. Pep Carrera i Ignasi Serrats, amb alguns col·laboradors puntuals, seran els encarregats de narrar tots els partits que l’equip de primera nacional espanyola del Club Hoquei Sant Feliu jugui a casa. Ho faran en directe des del pavelló Francesc Cassart i sota el paraigües del programa esportiu “Tu Jugues”, una de les produccions fundacionals de la casa. L’equip de retransmissions debutarà dissabte a les set de la tarda amb la narració del CHP Sant Feliu – Palafrugell. Aquesta temporada també s’estrena el programa musical “En clau de música” i “Perfils de Codines”, dedicat a les entrevistes en profunditat.

Aquesta temporada també es consolida l’”Eix59”, un butlletí amb dues edicions setmanals d’informació transcomarcal amb les notícies més destacades de Sant Feliu, Caldes de Montbui i els municipis del Moianès. L’Eix 59 s’estrena cada dilluns i cada dijous a dos quarts de vuit del vespre i és una coproducció d’Ona Codinenca i La Xarxa.

La ràdio manté l’aposta per la informació local de primera mà amb el programa esportiu “Tu jugues”; el magazine “Tal com raja”; la irreverent conversa de “La tertúlia codinenca”; el punt de vista més jove al “Xerrameca”, les anècdotes històriques de “Vivències” i el debat amb els portaveus municipals “Taula per cinc”. A ells s’hi sumen els programes temàtics sobre muntanyisme amb “Anem a la muntanya”; cuina amb el “Què es cou?”; viatges amb “El viatge a l’altre”; cultura amb “A cau d’orella” i “Un cafè a la plaça”; esports, amb el “Parlem del Barça” i política amb “El celler”.

Les propostes musicals són molt variades i es troben a “En clau de música”, “Vivències musicals”, “Vitamina M”, “Va de sardanes”, “Fase alternativa” i “The 3E Show”. La graella la completen les connexions amb La Xarxa. De 4 a 7 amb “La Tarda” que compta amb col·laboracions fetes des d’Ona Codinenca i als matins i als vepres amb el “Notícies en Xarxa”. Els caps de setmana, a la tarda, també s’emet el programa esportiu “En joc”. A més de programes de La Xarxa o compartits amb altres ràdios.