On Air
iCat FM iCat.cat és el canal de música i cultura emergent del grup d'emissores de Catalunya Ràdio
Home

La ràdio no s’atura durant l’estiu

6 juliol 2016 Notícies


OnaCodinenca no atura la seva programació durant l’estiu i presenta una graella conformada per butlletins informatius, programes de La Xarxa i reposicions de programes de producció pròpia, amb temàtiques de caràcter intermporal, fets al llarg d’aquesta temporada.13567397_1024582170944908_818498522073329162_n

La informació deSant Feliu i els pobles de les rodalies, durant el mes de juliol es podrà seguir amb l’informatiu transcomarcal, “Eix59” coproduit amb La Xarxa de Comunicació Local amb les notícies més importants de Sant Feliu, Caldes, Castellterçol i Moià.

A més de les connexions amb el “Notícies en xarxa”, durant les hores de fòrmula musical, la ràdio connectarà amb els butlletins de La Xarxa que es fan a les hores en punt. A la tarda, a més, s’emetrà “La Tarda d’estiu” amb participacions puntuals d’Ona Codinenca.

Cada migdia de 13 a 14 hores hi haurà la reposició d’algun dels programes emesos aquesta temporada. Així, dilluns serà el torn de “Petits grans trapelles”; dimarts, “La Moixiganga”; dimecres, “Peluts”; dijous “Les 7 llunes màgiques” i divendres, “The 3 E Show”. Les reposicions de programes propis, de temàtica intemporal, fets al llarg d’aquesta temporada també es faran cada dia a partir de les 9 del vespre. Dilluns “Anem a la muntanya” i “Cafè i Cigarro”; dimarts, “Què es cou?” i “El viatge a l’altre”; dimecres “A cau d’orella” i “Un cafè a la plaça; dijous “Xerrameca” i “Sexe i ganxo” i divendres “Vivències” i “Fase alternativa”. Al cap de setmana serà el torn de “Mossega la poma”, “L’internauta”,  “Va de sardanes” i “Vivències musicals”.

Podeu seguir la programació al 107.2FM, a www.onacodinenca.cat i a l’APP d’Ona Codinenca (disponible per IOs i Android).