Home
  • Home
  • Eix59
  • Notícies
  • Els Mossos denuncien 44 persones per un festa privada a Sant Feliu que podria haver arribat a les 100 persones

Els Mossos denuncien 44 persones per un festa privada a Sant Feliu que podria haver arribat a les 100 persones

11 desembre 2020 Eix59 Notícies


Els Mossos en un dels punts de control que van fer / FOTO: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han denunciat, durant aquest pont, 44 persones per una festa privada a Sant Feliu que incomplien les mesures preventives imposades per la Covid-19. La festa s’havia organitzat en una casa aïllada, llogada expressament per a l’ocasió, i podria haver arribat a les 100 persones.

Mossos i Poilcia Local van fer un operatiu conjunt alertats per diversos testimonis la matinada de diumenge 6 de desembre. Aleshores es van interposar 32 denúncies a persones que eren en vehicles per incomplir el confinament nocturn i municipal. Les 12 denúncies restants van ser pels qui eren a la casa, per sobrepassar el màxim de 6 persones.

El control perimetral que es va fer va impedir que més de 50 persones accedissin a la casa per afegir-se a la festa. Els assitents, segons fonts policials, eren de fora Sant Feliu. Els propietaris de la casa han confirmat a Ona Codinenca que van tenir una reserva per part d’un particular, per només 6 persones i qui pressumptament hauria convidat a la resta. L’hoste hauria llogat la casa per un us particular i n’hauria fet un negoci. Per tant hi va haver un engany amb la reserva i a més, segons apunten també els propietaris, es va destrossat l’interior de la casa. Una investigación de Mossos ha d’esclarir els fets.

Podeu escoltar la informació complerta fent click a aquí.