Home
  • Home
  • Notícies
  • El circuit de motocròs a l’antic golf encara no té un desenllaç definit

El circuit de motocròs a l’antic golf encara no té un desenllaç definit

21 febrer 2017 Notícies


L'antic camp de golf de Can Bosch

El projecte del circuit de motocròs als terrenys de l’antic camp de golf de Sant Feliu de Codines encara no té un desenllaç definit. L’equipament, impulsat per l’empresari Marc Sans fa uns dos anys, es troba en suspensió pendent d’informes ambientals.
El cessament de l’activitat del camp de golf de Can Bosch, a finals de 2015, va fer que Marc Sans es plantegés d’aprofitar aquests terrenys per fer-hi dos circuits de motocròs (un per a adults i l’altre per a infants) que compartirien espai amb l’activitat de paintball en aquest espai de 30 hectàrees, de les quals el circuit n’ocuparia gairebé 5.
El procés per transformar el camp en el nou equipament va començar fa dos anys. Aleshores, des d’Ona Codinenca en vam fer un reportatge explicant els motius del tancament i els processos previstos.
Podeu escoltar el reportatge aquí:

Dos anys d’informes i al·legacions
El primer pas per convertir aquesta idea en projecte va ser al febrer de 2015 quan l’impulsor demana la llicència a l’Ajuntament. El març del mateix any, l’equipament té un informe tècnic favorable per part del consistori i s’inicia l’expedient d’autorització provisional de l’equipament i la corresponent exposició pública del projecte. És amb aquest termini d’exposició que el circuit rep una oposició que culmina amb la suspensió del projecte.
El circuit proposat per Marc Sans ha rebut un total de 94 al·legacions, la majoria de particulars, però també d’entitats com l’Ajuntament de Sant Qurize Safaja, l’associació de propietaris rurals Aprordemat, la comunitati de propietaris de Les Torres o la Societat de Caçadors La Codinenca, entre d’altres.
El futur de l’equipament es resoldrà en els propers mesos. Podeu escoltar la opinió de l’impulsor del circuit, Marc Sans, i d’una de les parts contràries, l’alcaldessa de Sant Quirze Safaja, Anna Guixà, al Tu Jugues d’aquest dilluns 20 de febrer.

Podeu escoltar el programa aquí:

Descarregueu-vos l’àudioaquí.

Les entrevistes al TuJugues han tingut una derivada directa a les xarxes on l’equip de la Tertulia Codinenca han proposat una enquesta via twitter per conèixer l’opinió de la seva audiència. Si voleu opinar ho podeu fer a través d’aquest link.