Home
  • Home
  • Notícies
  • El 13è certamen literari incorpora una categoria de fotopoesia per a Instagram

El 13è certamen literari incorpora una categoria de fotopoesia per a Instagram

9 març 2020 Notícies


“Hi havia una vegada” imatge de Rosa Ferreres

El catorzè certamen literari “Hi havia una vegada” organitzat per la Biblioteca Joan Petit i Aguilar, l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines i Ona Codinenca compta amb una novetat pel que fa a la categoria adults en aquesta edició: un espai dedicat a la fotopoesia per Instagram. Hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys publicant un fotopoema a la xarxa social Instagram acompanyada de l’etiqueta #fotopoesiaSFC20
La temàtica és lliure i han de ser fotos o textos inèdits en català. Les fotopoesies poden ser en qualsevol d’aquests formats:

  • una poema visual (imatge gràfica, fotografia o il·lustració que sigui poètica)
  • una imatge amb un vers (pot estar escrit sobre la fotografia o imatge)
  • una fotografia o imatge acompanyada d’una poesia inèdita que no exedeixi els 12 versos

La resta de categories del certamen (infantil i juvenil) es mantenen amb els mateixos formats que en les edicions anteriors ja siguin els rodolins (per als més petits) o les narracions breus per a la resta.

Les bases per a totes les cateogries es poden consultar clicant aquí.

Els treballs es poden presentar fins divendres 13 de març. El veredicte es farà públic en el marc d’una gala que es farà el dia de Sant Jordi, a la tarda, al centre cívic La Fonteta. Els guanyadors rebran lots culturals, experiències i, en el cas de la categoria adulta, un premi econòmic.