Estem fent...


Consulteu la graella
Ona Codinenca

A continuació...


Consulteu la graella
dilluns, 29 d'agost de 2016

Publicitat

Seguiment especial de les Eleccions Generals Correu electrònic
diumenge, 20 de novembre de 2011 12:02

Ona Codinenca seguirà la jornada electoral d’aquest 20 de novembre amb programació especial. A partir de dos quarts de dues del migdia podeu sentir un butlletí informatiu amb el resum de les primeres hores d’aquestes votacions i repàs de les incidències, amb les dades de participació tant a nivell local com a nivell general.

A partir de dos quarts de vuit de la tarda engeguem un programa especial: repassarem el què ha donat la jornada i viurem el tancament dels col·legis electorals en directe. Seguirem en directe i análisis dels resultats de les eleccions, tant a Sant Feliu de Codines com a nivell general.

Connectarem amb les seus nacionals dels partits per conèixer, de primera mà, les valoracions dels resultats. I, per acabar-ho de remantar, parlarem amb corresponsals a l’estranger perquè ens expliquin com s’han viscut aquests comicis dels llocs on viuen.  A més de repassar els resultats a Sant Feliu, conectarem amb Gallifa i coneixerem, també, com han anat les eleccions als pobles de les rodalies de Sant Feliu.

Podeu seguir la jornada al 107.8 de la FM, a www.onacodinenca.cat al Facebook o al Twitter (@onacodinenca). Ens podeu fer arribar les vostres opinions o experiències al Facebook de la ràdio o fent servir el hashtag #sfc20N.

 


Telèfon de directe:

93 866 3239