Estem fent...


Consulteu la graella
Ona Codinenca

A continuació...


Consulteu la graella
dimecres, 31 d'agost de 2016

Publicitat

Segones jornades científiques Correu electrònic
divendres, 28 d'octubre de 2011 12:10

Aquest divendres a partir de les 18:00 podreu seguir en directe les Segones Jornades Cièntifiques de Sant Feliu de Codines que organitza l'ajuntament.

L'acte consistirà en una taula rodona i col·loqui amb la participació 5 científics locals i estarà moderat per Josep Oller Rubert. Els 5 científics locals participants a la Jornada són:

- Xavier Capdevila Nortes. Llicenciat en Biologia i Bioquímica.

- Jaume Carbonell Rodes. Doctorat en Física.

- Ignasi Prat Sopeña. Enginyer Industrial, especialitat de tècniques energètiques.

- Llorenç Saez. Llicenciat i doctorat en Ciències Biològiques.

- Bernat Vila Genestí. Llicenciat en Ciències Geològiques i doctorat en Paloeontologia.

Després de la bona acollida de fa dos anys i amb el ferm convenciment que és un acte que suscita l’interès dels joves estudiants de secundària, l'Ajuntament organitza la II Jornada Els Nostres Científics. La intenció és apropar als alumnes dels centres educatius del Vallès Oriental i de les comarques veïnes, a científics de Sant Feliu o que hi estiguin vinculats.

Els científics convidats explicaran en què consisteixen les seves recerques actuals i les respectives trajectòries acadèmiques i professionals. Amb el desig que es satisfacin les expectatives que s’han dipositat en aquesta nova Jornada, s'agraeix a tots els ponents, els participants i els col·laboradors la seva contribució, sense la qual no hagués estat possible la realització d’aquest acte.

 


Telèfon de directe:

93 866 3239